Virozele de sezon încă fac ravagii în Botoșani, zeci de pacienți au ajuns la spital în ultima săptămână!

Mai mult decât atât, foarte mulți botoșăneni au fost diagnosticați cu pneumonie, dintre care mulți sunt copii și bătrâni.

Virozele de sezon încă fac ravagii în Botoșani, zeci de pacienți au ajuns la spital în ultima săptămână!

Virozele respiratorii încă fac probleme în spitalele din județul Botoșani. În ultima săptămână, peste 100 de botoșăneni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati” cu probleme cauzate de afecțiunile respiratorii.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, 8 pacienți au fost diagnosticați cu gripă în săptămâna anterioară. Dintre aceștia, doar o persoană a rămas internată în spital.

De altfel, cele mai multe cazuri înregistrate la Botoșani au fost cele cu viroze respiratorii, fiind 107 la  număr. Doar doi pacienți au hotărât să rămână în spital pentru a fi tratați.

Nici cazurile cu pneumonie nu au mai scăzut, ci se mențin pe un trend ridicat. Medicii botoșăneni au pus diagnosticul de pneumonie unui număr de 47 de persoane, dintre care 45 au și rămas în spital.

Sunt foarte mulți copii până în 10 ani care au ajuns la spital cu pneumonie, mai exact 20.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
92

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
505

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
625

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...