Vezi veniturile obţinute de fiecare medic de familie din Botoşani!

Vezi veniturile obţinute de fiecare medic de familie din Botoşani!

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Botoşani a făcut publice veniturile câştigate lunar de medicii de familie din judeţ.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul instituţiei, cel mai mare venit obţinut de un medic de familie, pe cabinet, în anul 2014, a depăşit 20.000 de lei.

Zeci de medici de familie încasează lunar de la Casa de Asigurări de Sănătate peste 10.000 de lei, în timp ce sunt şi medici care primesc puţin peste 4.000 de lei, pentru serviciile pe care le efectuează într-o lună.

Din banii pe care îi obţine, un medic de familie trebuie să plătească asistentul, dările la stat, utilităţile şi eventual chiria.

Pe lângă veniturile pe care le obţin la cabinete, sunt medici de familie care obinut sume în plus şi din activitatea de la centrele de permanenţă.

Costel Lupaşcu, preşedintele CJAS Botoşani, a precizat că aceste venituri au fost făcute publice pentru a exista o transparenţă a repartizării banului public către furnizorii de servicii medicale.

Vezi AICI veniturile încasate de medicii de familie în luna ianuarie 2015!

Vezi AICI veniturile obţinute de medicii de familie, în decembrie 2014, la centrele de permanenţă!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...