Un nou centru de vaccinare va fi deschis la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" din municipiul Botoșani

Un nou centru de vaccinare va fi deschis la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" din municipiul Botoșani

Un nou centru de vaccinare va fi deschis la mijlocul săptămâna viitoare în municipiul Botoșani. Acesta va funcționa la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" din municipiul reședință de județ.

Decizia a fost luată de reprezentanții Prefecturii și cei ai Direcției de Sănătate Publică Botoșani, iar anunțul a fost făcut de prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor.

Inițial, propunerea a fost făcută încă din luna august a acestui an de către Inspectorul școlar general Ada Macovei, care a cerut primarului Cosmin Andrei relocarea centrelor de vaccinare de la nivelul sălilor de sport din municipiul Botoșani și deschiderea unui centru la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" din municipiu.

Ideea părea că a fost abandonată, deși soluția propusă de Ada Macovei de a amenaja un centru de vaccinare în incinta Sălii Polivalente “Elisabeta Lipă”, a fost agreată și de municipalitate.

Acum reprezentanții guvernului din teritoriu spun că acest centru de la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" se va deschide cel mai probabil miercuri, urmând a avea trei fluxuri de vaccinare, iar acest lucru datorită aglomerării centrului de vaccinare deschis la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi".

 

Spune-ne opinia ta