Spitalul Municipal Dorohoi angajează director financiar contabil

Spitalul Municipal Dorohoi angajează director financiar contabil

Spitalul Municipal Dorohoi organizează, în conformitate cu prevederile din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, concurs/examen pentru ocuparea funcției de Director financiar contabil.

Concursul /examenul va avea loc la sediul Spitalului Municipal Dorohoi din str. Bd. Victoriei nr. 75 in perioada de 06.12.2022, ora 10:00 – 08.12.2022 ora 13:00.

Condițiile generale și specifice de participare la concurs, conținutul dosarului de înscriere, temele pentru proiectul / lucrarea de specialitate și bibliografia pentru concurs se vor afișa la sediul Spitalului Municipal Dorohoi, precum și pe site-ul Spitalului Municipal Dorohoi, scrie Dorohoinews.ro.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Municipal Dorohoi și la numărul de telefon 0231613240 Serviciul RUNOS.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
146

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
148

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
33

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...