Spitalul Județean „Mavromati” organizează concurs pentru ocuparea a zeci de posturi vacante

Spitalul Județean „Mavromati” organizează concurs pentru ocuparea a zeci de posturi vacante

Conducerea celei mai mari unități sanitare, din județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea a 27 de posturi vacante.

Cele 27 de locuri de muncă disponibile în cadrul Spitalului Județean „Mavromati” sunt pe durată nedeterminată.

Astfel, se organizează concurs pentru ocuparea unui post de infirmier debutant și un asistent medical debutant, pentru Secția ORL, un post de statistician medical debutant cu studii medii pentru Secția de Neonatologie, un post de agent DDD debutant pentru S.P.I.A.A.M, două posturi de asistent medical debutant pentru Secția de Chirurgie Generală, un post de asistent de farmacie pentru Farmacia spitalului, cu punct de lucru pe Strada Avram Iancu, din Săveni, și un post de asistent medical pentru Serviciul Județean de Medicină Legală.

De asemenea, se mai organizează concurs pentru un post de statistician medical pentru Secția de Ortopedie și Traumatologie, un post de asistent medical debutant pentru Secția de Medicină Internă – Compartimentul Endocrinologie, un post de asistent medical debutant pentru Laboratorul de Radiologie, Imagistică Medicală și CT, două posturi de asistent medical debutant pentru Ambulatoriul Integrat, iar pentru Ambulatoriul Integrat din Darabani este disponibil un post de asistent medical debutant.

Pentru Serviciul ATA sunt disponibile două posturi de șofer în cadrul Biroului Administrativ – Compartimentul AUTO, un post de tehnician IA RSTVI în cadrul Biroului Tehnic, un post de muncitor calificat IV – fochist pe Compartimentul de Centrale Termice, un post de muncitor calificat III – telefonist pe Compartimentul Centrale Telefonice, un post de inginer specialist 1 A pe Compartimentul supraveghere aparatură medicală și monitorizare firme de mentenanță, un post de inginer specialist 1 A, un post de electrician pentru Compartimentul Electricieni și un post de bucătar.

Pentru Compartimentul de Bucătărie Dietetică este vacant un post de asistent medical pe nutriție și dietetică, pentru Secția de Psihiatrie IV – Acuți este disponibil un post de psiholog stagiar, iar pentru Laboratorul BFT – Adulți sunt disponibile două posturi de asistent medical debutant.

Dosarele de concurs vor fi depuse la Registratura din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”, până pe 19 iulie, ora 15:30.

Concursul/examenul se va desfășura în sediul unității sanitare și constă în trei probe. Este vorba despre proba scrisă, proba practică și interviu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
915

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1349

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
602

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...