Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani, concurs pentru funcția de director de îngrijiri

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani, concurs pentru funcția de director de îngrijiri

Cel mai mare angajator din județ organizează concurs pentru ocuparea funcției de director îngrijiri. Este vorba despre Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani, care caută din nou să angajeze o persoană pe un post cheie din structura de conducere.

Criteriile specificate de reprezentanţii spitalului pentru postul de director de îngrijiri sunt următoarele: candidaţii să fie asistenți medicali generaliști principali; au cel puțin 2 ani vechime ca asistenți medicali generaliști principali; sunt absolvenți de învățământ universitar de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licență/absolvire.

Concursull pentru ocuparea funcției de director de îngrijiri se va organiza și desfășura la sediul unității astfel:

Proba scrisă în data de 12.10.2021, ora 10.00.

Susținerea proiectului de specialitate în data de 15.10.2021, la ora 10.00.

Interviul de selecție în data de 18.10.2021, la ora 10.00.

Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 04.10.2021, până la ora 15.30. La aceasta dată funcția este ocupată de Coca Crișmaru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
41

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
71

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
137

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...