Spitalul Dorohoi și-a mărit echipa cu doi medici specialiști: radiologie și imagistică medicală și endocrinologie

Spitalul Dorohoi și-a mărit echipa cu doi medici specialiști: radiologie și imagistică medicală și endocrinologie

Spitalul Municipal Dorohoi anunță alăturarea în echipa sa medicală a încă doi medici specialişti care au ocupat posturile prin examen.

Este vorba despre dr. Alina Daniela Belceanu, medic specialist endocrinologie, care îşi desfășoară activitatea în cadrul cabinetului de endocrinologie al ambulatoriului, dr. Maftei Silviu Ştefan, medic specialist radiologie şi imagistică medicală, cu atestat în tomografia computerizată, care îşi va desfăşura activitatea în cadrul Laboratorului de Radiologie şi Imagistică Medicală al spitalului.

Aceştia vor efectua consultaţii şi investigaţii cu bilet de trimitere de la medicul de familie/medicul specialist sau contracost.

Conducerea spitalului este preocupată în permanenţă de lărgirea echipei medicale prin atragerea de medici în specialităţile deficitare precum: oftalmologie, ORL, ATI, cardiologie, neonatologie, neurologie şi nu numai, scrie Dorohoinews.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
19

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
19

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
524

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...