Șefa DSP, mesaj de mulțumire adresat colegilor de primă intervenție: „Fără voi, Spitalul Județean nu ar fi reușit să treacă cu bine aceste luni”

Șefa DSP, mesaj de mulțumire adresat colegilor de primă intervenție: „Fără voi, Spitalul Județean nu ar fi reușit să treacă cu bine aceste luni”

Într-o postare pe Facebook, Monica Adăscăliței, directorul interimar al Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani, a transmis un mesaj de mulțumire echipei integrate a Unității de Primiri Urgențe (UPU)-SMURD, din cadrul Spitalului Județean „Mavromati”, care, potrivit acesteia, a depus eforturi considerabile pentru depășirea unei perioade critice.

„Echipa UPU-SMURD Botoșani. Oameni dedicați care muncesc cu dăruire. Vă mulțumesc mult dragi colegi pentru că ați pus umărul să trecem cu bine peste această perioadă grea. Vă doresc multa sănătate și putere de munca! Fără voi Spitalul Județean nu ar fi reușit să treacă cu bine aceste luni. Mă inclin în fața voastră (doctori,asistenți,infirmieri,brancardieri,asistenți sociali,registratori și personal auxiliar)”, a scris Monica Adăscăliței pe contul său de Facebook.

Asăcăliței este director interimar al DSP, fiind medic detașat din cadrul UPU.

Potrivit datelor centralizate de DSP Botoșani, până luni, 20 iulie, în județ au fost confirmate 1.106 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, trei dintre acestea fiind depistate în ultimele 24 de ore.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
173

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
352

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
89

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...