Se fac angajări la Spitalul Județean „Mavromati”. 15 posturi au fost scoase la concurs

Se fac angajări la Spitalul Județean „Mavromati”. 15 posturi au fost scoase la concurs

Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a scos la concurs un număr de 15 locuri de muncă, publicate în Revista „Viața Medicală”.

Potrivit anunțului publicat pe site-ul unității spitalicești, la Centrul de Sănătate Mintală pentru Copii din Botoșani a fost scos la concurs un post cu normă întreagă de medic în specialitatea neurologie pediatrică, la Compartimentul de Pediatrie din Darabani este vacant un post de medic în specialitatea pediatrie, la Ambulatoriul Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Botoșani a fost scos la concurs un post de medic în specialitatea chirurgie toracică și la Secția de Cardiologie este vacant un post de medic cardiolog.

Pe secția ATI sunt vacante două posturi de medic specializat pe Anestezie și Terapie Intensivă, la Serviciul pentru supravegherea, prevenirea și limitarea infecțiilor asociate asistenței medicale din Botoșani a fost scos la concurs un post de medic pe specialitatea boli infecțioase, la Compartimentul Gastroenterologie din cadrul Secției de Medicină Internă II este un post cu normă întreagă de medic gastroenterolog și la Laboratorul de Radiologie, Imagistică Medicală și CT din Botoșani este vacant un post cu normă întreagă de medic radiolog și imagistică medicală.

Pe Secția de Neonatologie se caută medic neonatolog, pe Compartimentul de Neurochirurgie se caută medic neurochirurg, pe Secția Psihiatrie VI Cronici se caută medic psihiatru, la Secția de Boli Infecțioase Adulți se caută medic specializat pe boli infecțioase, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din Botoșani se caută medic specializat pe medicină de urgență, iar la Unitatea de Primiri Urgențe de pe Bulevardul „Mihai Eminescu” se caută medic în specialitatea pediatrie.

La acest concurs se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialiști sau primari confirmați în specialitate, rezidenți aflați în ultimul an de pregătire în specialitatea în care se publică postul.

Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului.

Pentru mai multe informații despre organizarea concursului poate fi consultat site-ul unității spitalicești la acest link https://spitalulmavromati.ro/wp-content/uploads/2022/02/ANUNT-CONCURS-POSTURI-VACANTE-PUBLICATE-IN-REVISTA-VIATA-MEDICALA.pdf

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
964

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9385

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1300

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...