Se caută medici psihiatri pentru bolnavii din Botoșani, vacante sunt și posturi de asistenți medicali!

Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unor posturi vacante de medici.

Este vorba despre un medic specialist cu normă întreagă pe specialitatea psihiatrie pentru Secția de Psihiatrie IV Acuți și un medic rezident în anul V pe specialitatea psihiatrie pentru Secția de Psihiatrie V Cronici.

Concursul pentru ocuparea acestor posturi se va desfășura la sediul Institutului de Psihiatrie Socola din Iași - Bibliotecă, de pe strada Șoseaua Bucium nr. 36.

Examenul va consta în trei probe: selecția dosarelor de înscriere și stabilirea punctajului rezultat din analiza și evaluarea activității profesionale și științifice pentru proba suplimentară de departajare; proba scrisă și proba practică.

Candidații interesați de participarea la acest concurs vor depune dosarele la Serviciul RUNOS din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani până pe 14 octombrie, ora 15:00.

Asistenți medicali pentru Pediatrie

De asemenea, Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani a scos la concurs și trei posturi de asistenți medicali pentru Secția de Pediatrie I și Secția de Pediatrie II.

Depunerea dosarelor de concurs are loc până pe data de 10.10.2024, în intervalul orar 11:00 – 13:00.

De această dată concursul se va desfășura la sediul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani. Candidații vor avea de susținut următoarele probe: selecția dosarelor de concurs, proba scrisă, proba practică și proba interviului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Studenții vor avea reducere de 90% la călătoria cu trenul și în acest an universitar!

astăzi, 14:14

În contextul începerii anului universitar 2024 - 2025, CFR Călători reamintește că studenții în vârstă de până la 30 de ani, înscriși într-o formă de...

Tomberoane incendiate în miez de noapte, o botoșăneancă a fost dusă la Psihiatrie! (Foto)

astăzi, 13:53

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la platforma de colectare a deșeurilor din zona TEX, din municipiul Botoșani, o persoană de sex feminin, folosind o brichetă, a dat foc la deșe...

Spitalul de Îngrijiri Paliative din Botoșani rămâne închis, ce spune primarul Cosmin Andrei!

astăzi, 13:39

Spitalul de Îngrijiri Paliative din Botoșani este, în continuare, închis. Clădirea nu poate fi preluată încă de municipalitate pentru a fi dată în folosință din ca...