Româncă din Londra, proaspăt întoarsă în România, moartă după o anestezie greșită

O româncă din Londra de doar 29 de ani, care s-a întors pentru o operație estetică în România, a murit după ce nu și-a mai revenit din anestezie.

Româncă din Londra, proaspăt întoarsă în România, moartă după o anestezie greșită

Rodica Vasile avea 29 de ani și lucra la un restaurant în Londra. Pentru că în Marea Britanie operațiile estetice sunt foarte costisitoare, românca s-a întors în țară pentru o intervenție de lipoaspirație la o clinică privată din București. 

După ce intervenția a avut loc, a apărut o problemă. Mama tinerei povestește că medicii i-ar fi povestit ca operația a reușit dar că tânăra nu-și mai revine din anestezie, relatează stiridiaspora.ro.

Mama fetei spune ca n-ar fi fost de acord cu o astfel de operație, dar că aceasta a mințit-o și i-a spus că se programase pentru a rezolva problema unor dureri abdominale. "După ce a murit, a venit doctorul și asistentele și mi-au dat lire sterline în valoare de 45 de milioane (n.r. 4.500 de lei)", a povestit mama Rodicăi pentru Observator.

Necropsia nu a putut stabili cauza morții și se așteaptă testele de laborator pentru a vedea ce anume a cauzat decesul tinerei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acoperișul unei case din Botoșani a fost cuprins de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică! (foto)

astăzi, 14:06
124

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Ion Pilat, din municipiul Botoșani. Acoperișul unei case s-a aprins de la un scurtcircuit.În mo...

Autovehicul de 37.500 de lei furat din Italia, oprit la Rădăuți-Prut de polițiștii de frontieră!

astăzi, 13:30
98

S-a întâmplat în a doua zi de Paște, în jurul orei 12:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut - I.T.P.F. Iași.Acolo s-a prezentat pentru efectuarea f...

Ofertă la teatru de Zilele municipiului Botoșani: Un bilet plus unul gratuit la „Iubesc. Iubesc. Te iubesc!”

astăzi, 12:59
72

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00, la Casa Tineretului, se va juca spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimașvili, regizat de regizorul georgian Andro Enukidze. ...