Produse retrase de la comercializare din cauza unei erori de producție, care poate cauza alergii

Produse retrase de la comercializare din cauza unei erori de producție, care poate cauza alergii

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) anunță retragerea de la comercializare, din mai multe supermarket-uri din țară, a produsului „Muller vegan mousse desert (spumă de ciocolată) 2x70g”.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul ANSVSA, produsul este rechemat din cauza unei erori tehnice de producție, fiind introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit și acest lucru ar putea duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie de la proteinele din lapte.

Pentru persoanele care nu suferă de o alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții.

Sunt afectate produsele cu data limită de consum 13.05.2023 și 27.05.2023, toate celelalte loturi și date limită de consum nu sunt afectate.

„Rugăm persoanele care suferă de alergii să se abțină de la consumul produselor enumerate mai sus cu data limită de consum menționată și să returneze produsele respective la punctul de vânzare. Acolo, produsul va fi rambursat, chiar și fără prezentarea bonului fiscal”, se arată pe site-ul ANSVSA.

Produsul a fost retras din supermarket-urile Kaufland, Carrefour, Auchan și Cora. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
678

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
5848

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1290

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...