Posturi vacante în sănătate: Spitalul „Mavromati” din Botoșani angajează trei medici!

Candidații trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiții specifice postului.

Posturi vacante în sănătate: Spitalul „Mavromati” din Botoșani angajează trei medici!

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a mai multor posturi vacante.

Este vorba despre un post de medic specialist pentru pediatrie disponibil pentru Secția de Pediatrie din Botoșani, un post cu normă întreagă de medic specialist pentru specialitatea pediatrie vacant în Săveni și unul pentru Compartimentul de Pediatrie din Darabani.

Concursul pentru aceste posturi se va desfășura în perioada 17 aprilie – 17 mai 2024.

Pentru a participa la concursul organizat de Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani pentru recrutarea personalului contractual, candidatul trebuie să îndeplinească mai multe condiții specifice.

Dosarele de participare la concurs se depun la Biroul de Resurse Umane din cadrul unității sanitare, în perioada 3 – 16 aprilie, între orele 08:00 – 15:00, de luni până joi, iar vineri doar până la ora 12:00.

Proba scrisă va avea loc pe 29 aprilie, iar cea practică pe 10 mai.

Rezultatele finale vor fi afișate pe 17 mai, până la ora 15:00. Candidații nemulțumiți pot depune contestație în termen de o zi de la publicarea rezultatelor.

Sunt declarați admiși candidații care au promovat cele trei probe și care au obținut cel puțin 50 puncte la fiecare probă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
255

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
314

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
709

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...