Posturi scoase la concurs la Spitalul Județean „Mavromati”

Posturi scoase la concurs la Spitalul Județean „Mavromati”

Conducerea Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a scos la concurs 12 posturi pentru persoanele cu studii superioare, dar și pentru cele cu studii medii, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul unității spitalicești.

Unitatea sanitară a scos la concurs un post de magaziner, pentru Compartimentul Gestionari, cu dată de concurs pe 11 ianuarie, un post de inginer specialist la Compartimentul supraveghere, aparatură medicală și monitorizare firme de mentenanță, concursul fiind pe 12 ianuarie, un post de economist specialist la Serviciul Contabilitate, un post de economist specialist la Biroul Administrativ – Serviciul ATA și un post de inginer specialist la Biroul Tehnic.

La Compartimentul Electricieni, pentru Biroul Tehnic au fost scoase la concurs două posturi de muncitor calificat IV, electrician, pentru o durată nedeterminată.

Pe Compartimentul Centrale Termice mai este vacant un post de muncitor calificat, pentru fochist, la Biroul Tehnic.

De asemenea, la Bucătărie au fost scoase la concurs două posturi de bucătar, la Compartimentul Auto un post de șofer și la Compartimentul Asigurare curățenie spații medicale este vacant un post de îngrijitor.

Dosarele de concurs trebuie depuse la sediul Spitalului Județean până la data de 3 ianuarie, ora 15:30.

Mai multe informații despre desfășurarea concursului sunt afișate pe site-ul unității sanitare, la secțiunea Informații Publice – Concursuri de Angajare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
345

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
947

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
152

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...