Peste 400 de persoane imunizate cu a treia doză de vaccin anti-COVID în Botoșani

Peste 400 de persoane imunizate cu a treia doză de vaccin anti-COVID în Botoșani

Peste 400 de persoane s-au prezentat la administrarea unei a treia doze de vaccin împotriva COVID-19, marți, în prima zi a campaniei de rapel, în centrele din Botoșani, a afirmat medicul Monica Adăscăliței, managerul Direcției de Sănătate Publică (DSP).

Potrivit acesteia, cea mai mare adresabilitate s-a înregistrat în centrul din cadrul Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”, unde 40 de pacienți s-au imunizat în primele două ore de la operaționalizare.

„A început de marți vaccinarea cu a treia doză. Centrul de la Gheorghe Asachi a fost luat de dimineață cu asalt, a fost aglomerat de la prima oră. Am reușit să avem trei fluxuri deschise, ca să putem porni cu dreptul la a treia doză. După 2 ore, erau 40 de persoane vaccinate cu a trei doză, iar până la ora 20:00 au fost peste 400 la nivelul județului”, a precizat oficialul DSP.

Administrarea celei de a treia doze de ser poate fi efectuată în oricare centru de vaccinare din Botoșani, cu mențiunea că se aplică doar produselor bazate pe tehnologia ARN Messager (Pfizer sau Moderna).

 

Spune-ne opinia ta