Pandemia pare că se stabilizează sau intră în regres în șapte județe. Botoșaniul este printre ele

Pandemia pare că se stabilizează sau intră în regres în șapte județe. Botoșaniul este printre ele

Doar șapte din județele României au înregistrat în ultimele 24 de ore până în cinci cazuri noi de infectare cu Covid-19, iar județul Botoșani se află printre ele.

În timp ce în alte județe numărul cazurilor pur și simplu au explodat, cum ar fi Brașovul cu 113, Argeșul cu 106 sau Bucureștiul cu peste 100, în șapte județe din România pare că pandemia dă semne de echilibrare, sau chiar regres, în înregistrarea numărului de cazuri.

După cum a anunțat Grupul de Comunicare Strategică a Guvernului României, în două județe, respectiv Covasna și Satu Mare nu au mai fost înregistrate niciun caz, în timp ce în Giurgiu doar unul singur, în Sălaj doar două, în Tulcea trei, iar în Caraș-Severin doar patru.

Lista este completată de județul Botoșani cu doar cinci cazuri noi în ultimele 24 de ore, ceea ce, deși am ajuns la un număr total de 1.117 cazuri de Covid-19 de la startul pandemiei, pare o diminuarea a extinderii epidemiei în Nordul Moldovei.

Situația pare să se contureze în acest sens și la Suceava, unde au fost înregistrate doar 20 de cazuri în ultimele 24 de ore.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
401

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
422

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
246

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...