Opt posturi scoase la concurs la Spitalul Județean „Mavromati”

Opt posturi scoase la concurs la Spitalul Județean „Mavromati”

Conducerea Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a scos la concurs un număr de opt posturi, pentru mai multe secții din cadrul unității spitalicești.

Potrivit unei informări publicate pe site-ul unității sanitare, în cadrul Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” este vacant un post de brancardier, pe durată nedeterminată. Pe Secția de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă este vacant un post de infirmier debutant, la Camera de Gardă din Săveni se caută un asistent medical debutant PL și tot la Ambulatoriul Integrat pe cabinetul de Pediatrie se caută asistent medical debutant.

La Compartimentul de Bucătărie Dietetică din cadrul SJU „Mavromati” se caută un asistent medical pe nutriție și dietetică, care să fie debutant și cu studii postliceale.

Pe Secția de Medicină Internă din Săveni sunt scoase la concurs două posturi pentru funcția de asistent medical debutant, iar la Compartimentul Preoți este vacant un post de preot gradul II.

Dosarele de concurs trebuie depuse la Registratura din cadrul Spitalului Județean până pe data de 23 martie, ora 15:30 și candidații trebuie să achite taxa de concurs în valoare de 50 RON.

Examenul pentru ocuparea posturilor scoase la concurs se va desfășura la sediul unității spitalicești, care a declarat vacante aceste locuri, și constă în probă scrisă, probă practică și interviu.

Vor fi declarați admiși candidații care au promovat toate cele trei probe și care au obținut cel puțin nota 7 la fiecare probă.

Mai multe detalii despre desfășurarea concursului se află pe site-ul unității sanitare, la rubrica „concursuri de angajare”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
858

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
308

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
776

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...