O femeie însărcinată a murit la UPU Suceava după ce i s-a făcut rău în autocarul cu care venea din Elveția

Medicii au stabilit că femeia a suferit un stop cardio-respirator, șoc cardiogen, sarcină oprită din evoluție, fără răspuns la manevre.

Duminică seara, la ora 21:40, S. Ana, din  București, a fost dusă cu o ambulanță la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, întrucât acuza dureri și i s-a făcut rău imediat după ce a coborât dintr-un autobuz care a transportat-o din Elveția, împreună cu soțul și fiica acesteia.

Femeia a fost transferată la UPU Suceava, dar în jurul orei 00:00 starea acesteia s-a deteriorat, survenind ulterior decestul.

S-a stabilit că femeia a suferit un stop cardio-respirator, șoc cardiogen, sarcină oprită din evoluție, fără răspuns la manevre.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Clinic de Urgență Suceava în vederea efectuării necropsiei, potrivit stiridinbucovina.ro.

Polițiștii  continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O firmă din Botoșani vrea să reabiliteze rețelele termice din municipiul Suceava!

astăzi, 10:15

A fost depusă o singură ofertă, cea a firmelor Elsaco Electronic Botoșani, lider de asociere, SICOR București și Conest Iași. Durata contractului este 29 luni, din care cinci luni pentru pro...

Inteligența artificială revoluționează evaluarea în educație!

astăzi, 09:33

Evaluarea elevilor în școli și universități este pe cale să se schimbe radical, pe măsură ce inteligența artificială (AI) își face loc în sistemul educațional. Examenele t...

Biserica rectitorită la Hlipiceni de Arhim. Ciprian Grădinaru va fi sfințită sâmbătă

astăzi, 08:24

Sâmbătă va fi resfințită Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Hlipiceni, județul Botoșani, localitatea natală a Arhimandritului Ciprian Grădinaru, Eclesiarhul Paraclisului Cat...