Nouă medici s-au înscris în concursul de ocupare a 15 posturi în cadrul Spitalului Județean

Nouă medici s-au înscris în concursul de ocupare a 15 posturi în cadrul Spitalului Județean

Nouă medici s-au înscris pe cele 15 posturi scoase la concurs, în luna februarie, de Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”.

Posturile scoase la concurs vizează specializările: UPU, Neurologie pediatrică, Chirurgie toracică, Cardiologie, Neurochirurgie, Boli infecțioase (două posturi), Gastroenterologie, Radiologie – imagistică medicală, Psihiatrie, Neonatologie, medic specialist ATI (Maternitate – două posturi) și CPU Pediatrie (Darabani), însă sunt candidați doar pentru cinci secții.

Astfel, pe Secția ATI s-au înscris doi medici, ambii admiși la selecția dosarelor, la Cabinetul chirurgie toracică din Ambulatoriu s-a înscris un medic, în timp ce la Secția Psihiatrie Cronici tot un medic.

Cele mai multe dosare au fost depuse la Secția Medicină Internă II- compartimentul gastroenterologie, unde sunt trei dosare depuse, unul fiind respins pe motiv că e incomplet.

De asemenea, un medic va participa la concursul pentru postul de neurochirurg, iar altul pentru postul de Urgenţe Pediatrice la Darabani.

(Constantin Gheban)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
52

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
133

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
709

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...