Neurochirurgul de la Spitalul Mavromati, în vizită la președintele CJ. Ce i-a cerut!

Neurochirurgul de la Spitalul Mavromati, în vizită la președintele CJ. Ce i-a cerut!

Președintele Consiliului Județean s-a întâlnit, vineri, cu medicul neurochirurg de la Spitalul Județean Mavromati, Petre Atilla Kiss, și cu managerul unității, Corneliu Mihai.

Șeful județului a vrut să afle direct de la medic ce necesități are pentru a-și desfășura activitatea în bune condiții. Neurochirurgul i-a transmis președintelui Consiliului Județean Botoșani că, la Compartimentul de neurochirurgie, ar mai fi nevoie de un microscop. 

Costică Macaleți a ținut să puncteze că instituția pe care o conduce acordă sprijin, în limita posibilităților, tuturor cadrelor medicale care activează în sistemul sanitar botoșănean. 

"I-am mulțumit pentru serviciul medical pe care îl face la noi în județ, este important că avem un neurochirurg și și-a găsit debușeul aici la Botoșani. Este mulțumit de ceea ce face și ce i s-a oferit din partea spitalului ca sală de operație și tot ceea ce are nevoie. Singura lui solicitare a fost un microscop, este prins în referatul și documentația spitalului către Consiliul Județean și am spus da. În jur de 100.000 de euro. Vedem care e forma legală prin care putem da acești bani. Nu aș vrea să forțăm nota mai mult decât trebuie, este valabil pentru oricare alt medic dedicat sistemului de sănătate. Să nu se înțeleagă altceva. Pentru tot sistemul de sănătate, dar m-am bucurat că a fost înființat ceva nou la Botoșani. Sistemul de sănătate trebuie să funcționeze cu toate compartimentele pe care le are", a declarat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean.

 

 

Spune-ne opinia ta