Mesajul președintei CJ, de Ziua Internațională a Medicinei de Urgență: „Este bine să interacționăm cu dumneavoastră fără să avem nevoie de serviciile pe care le prestați”

Mesajul președintei CJ, de Ziua Internațională a Medicinei de Urgență: „Este bine să interacționăm cu dumneavoastră fără să avem nevoie de serviciile pe care le prestați”

La debutul activității dedicate Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență, Doina Federovici, președinta Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, a asigurat personalul Spitalului Județean „Mavromati” de sprijin și apreciere.

Aceasta a mai precizat că „este bine să interacționăm cu dumneavoastră, fără să avem nevoie de serviciile pe care le prestați, însă viața ne arată că rude, cunoștințe, cei dragi apelează la sprijinul dumneavoastră fie că vor sau nu.”

„Noi încercăm să fim prezenți și să ne arătăm toată considerația tuturor instituțiilor care interacționează sau sunt în subordinea Consiliului Județean și, nu puteam fi în altă parte, decât în Parcul Mihai Eminescu. Șefa UPU-SMURD vrea să marcheze și să le arate botoșănenilor cât de importantă este munca medicului, a asistentului, a personalului auxiliar, nu doar din Unitățile de Primiri Urgențe, ci din tot ce înseamnă unitate spitalicească. Este ziua internațională a medicinei de urgență și este de datoria noastră să vă arătăm încă o dată aprecierea comunității față de munca pe care o faceți zi de zi. Apelând la sprijinul vostru, trebuie să vă desfășurați un act de calitate, dacă autoritatea locală sau națională vă ajută și cu infrastructura necesară”, a precizat Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Vernisaj al expoziției cultural-artistice „Alice Sfințesco - Cântecul Culorilor”, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani (fotogalerie)

astăzi, 13:26
110

Sâmbătă, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani a avut loc vernisajul expoziției cultural – artistice „Alice Sfințesco – Cântecul Culorilor...

Municipiul Dorohoi și încă șase localități rămân fără apă preț de câteva ore

astăzi, 13:19
454

Locuitorii municipiului Dorohoi rămân fără apă, astăzi, până la ora 20:00, din cauza debitului redus ce alimentează rezervoarele de la Dealul Mare. Alimentarea rezervoarele de la De...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 80 de ani

astăzi, 10:39
384

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Vor...