Mesajul președintei CJ, de Ziua Internațională a Medicinei de Urgență: „Este bine să interacționăm cu dumneavoastră fără să avem nevoie de serviciile pe care le prestați”

Mesajul președintei CJ, de Ziua Internațională a Medicinei de Urgență: „Este bine să interacționăm cu dumneavoastră fără să avem nevoie de serviciile pe care le prestați”

La debutul activității dedicate Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență, Doina Federovici, președinta Consiliului Județean (CJ) din Botoșani, a asigurat personalul Spitalului Județean „Mavromati” de sprijin și apreciere.

Aceasta a mai precizat că „este bine să interacționăm cu dumneavoastră, fără să avem nevoie de serviciile pe care le prestați, însă viața ne arată că rude, cunoștințe, cei dragi apelează la sprijinul dumneavoastră fie că vor sau nu.”

„Noi încercăm să fim prezenți și să ne arătăm toată considerația tuturor instituțiilor care interacționează sau sunt în subordinea Consiliului Județean și, nu puteam fi în altă parte, decât în Parcul Mihai Eminescu. Șefa UPU-SMURD vrea să marcheze și să le arate botoșănenilor cât de importantă este munca medicului, a asistentului, a personalului auxiliar, nu doar din Unitățile de Primiri Urgențe, ci din tot ce înseamnă unitate spitalicească. Este ziua internațională a medicinei de urgență și este de datoria noastră să vă arătăm încă o dată aprecierea comunității față de munca pe care o faceți zi de zi. Apelând la sprijinul vostru, trebuie să vă desfășurați un act de calitate, dacă autoritatea locală sau națională vă ajută și cu infrastructura necesară”, a precizat Doina Federovici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

astăzi, 16:27
28

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
725

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1132

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...