Mesaj cutremurător al unui medic de la Județeanul din Suceava: „E Satana, e ceva de pe altă lume. Stați acasă, nu e o glumă, e un virus teribil!”

Mesaj cutremurător al unui medic de la Județeanul din Suceava: „E Satana, e ceva de pe altă lume. Stați acasă, nu e o glumă, e un virus teribil!”

Mesajul unei tinere doctorițe de la Spitalul Județean din Suceava, unde 72 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus, a fost făcut public de sora ei – „Oricum sunt infectată, nu știu ce va fi”.

Tânăra este medic oncolog la Suceava și, potrivit spuselor surorii ei, a rămas singură, alături de un alt medic oncolog și de un medic ATI, să aibă în grijă toată secția de Boli infecțioase de la Spitalul din Suceava, plină de pacienți bolnavi de coronavirus.

Coronavirusul este descris de tânăra doctoriță ca „Satana, e ceva de pe altă lume”.

„Îmi tremură fiecare centimetru de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil”, este mesajul surorii tinerei doctorițe de la Spitalul din Suceava.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

astăzi, 22:29
35

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 21:42
698

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
206

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...