Medicul șef al Secției de Boli Infecțioase, Valentina Morcov, decorată cu Ordinul “Meritul Sanitar”, în grad de Cavaler

Medicul șef al Secției de Boli Infecțioase, Valentina Morcov, decorată cu Ordinul “Meritul Sanitar”, în grad de Cavaler

28 medici din România care s-au luptat cu pandemia Covid-19 în ultimii doi ani au fost decorați de președintele României, iar printre ei se numără și medicul șef al Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Mavromati Botoșani, Valentina Morcov.

Medicul șef al Secției de Boli Infecțioase Botoșani a fost decorată în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19 de pe teritoriul României, se precizează în decretul președintelui României.

Decretul 1.134 din 25 noiembrie 2021 privind conferirea Ordinului Meritul Sanitar a fost deja publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 1129 din 26 noiembrie 2021.

Distincția Ordinul Meritul Sanitar, în grad de Cavaler, îi va fi înmânată medicul șef al Secției de Boli Infecțioase al Spitalului Mavromati Botoșani, Valentina Morcov, cu prilejul Zilei Naționale a României.

Alături de Valentina Morcov, pe lista celor 28 medici din România care s-au luptat cu pandemia Covid-19, se află și primește această distincție foarte importantă și Claudia Malancea, medic pe secția ATI la Spitalul Județean Mavromati Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta