Medic internist trimis în ajutorul bolnavilor de la Secția Săveni

Medic internist trimis în ajutorul bolnavilor de la Secția Săveni

 Medicul Stefan Bercea  

Conducerea Spitalului Județean Mavromati caută în permanență soluții pentru a putea fi asigurată asistența medicală pentru pacienții care ajung la Secția exterioară de la Săveni unde deficitul de cadre medicale este major.

Șefii celei mai mari unități spitalicești din județ au decis ca la Săveni să asigure consultații medicul internist Doinița Andronic, care este pensionar. 

"Activitatea Secției medicală din cadrul Secției exterioare Săveni este deservită începând de săptămâna aceasta de doamna doctor Andronic care se va deplasa zilnic pentru acordarea consultațiilor la Secția Săveni", a declarat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati.

În cadrul Secției Săveni își mai desfășoară activitatea încă trei medici care trebuie să asigure și linia de gardă de acolo.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
272

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
117

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
124

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...