Incident într-un spital din Botoșani, după o postare pe Facebook! ”Merg gândaci prin saloane!” / ”Este un eveniment regretabil!”

Imagini din interiorul unei secții a Spitalului Județean Mavromati din Botoșani au ajuns pe rețelele sociale, stârnind indignarea multor cetățeni. Lucrurile s-au complicat și mai mult în momentul în care la spital a ajuns soțul femeii revoltate.

O mamă internată cu copilul la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati din Botoșani a filmat, și apoi a făcut publice imaginile din saloanele unității medicale.

”Se poate vedea cum merg gândaci prin saloane, mizeria, rupt parcă dintr-un film de groază. Dacă vă uitați mai bine se poate vedea și cum intră curentul pe la geam. Venim în spital să ne tratăm copiii și iei alte boli și ne mai mirăm și de ce! Unde este ministerul Sănătății?”, a scris pe rețelele sociale mama revoltată.


 

A fost nevoie de intervenția Poliției

Situația a ajuns și în atenția managerului Spitalului Mavromati. Monica Adăscăliței a explicat situația motivând că, săptămâna trecută, a fost efectuată deratizare în clădirile Secției de Pediatrie, care sunt destul de vechi, în acest sens existând demersuri pentru un nou spital.

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență Mavromati, în urma apariției imaginilor din interiorul secției de Pediatrie, mama nemulțumită a fost mutată în alt salon.

Lucrurile s-au complicat, însă, și mai mult în momentul în care la spital a ajuns soțul femeii. Personalul medical a solicitat sprijinul Poliției în momentul în care bărbatul a devenit recalcitrant. În urma incidentului, mama a decis să părăsească unitatea medicală, împreună cu copilul.

”Ulterior a venit soțul, care a avut un comportament neadecvat față de medicul de gardă, solicitandu-se ajutorul agenților de poliție. Mama a plecat acasa cu copilul pe bază de semnatură. E un eveniment regretabil”, a precizat medicul Monica Adăscăliței.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Botoșani: ”Opt destinații fascinante de vizitat” (Video)

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
451

”Hai la Botoșani”, este mesajul revistei România Info Magazin, cu titlul ”Opt destinații fascinante de vizitat”. Descoperă frumusețea și diversitatea culturală a...

Mihai Dimian vrea să facă din USV ”universitatea comunității din cel puțin trei județe: Suceava, Botoșani și Neamț”

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
219

Noul rector al Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava susține că relațiile sale cu autoritățile sunt foarte bune. Întrebat despre acest lucru în cadrul unei interve...

La mulți ani, Ana Maria Dragut! Handbalista din Botoșani care joacă în echipa României

Sâmbătă, 24 Februarie 2024
591

Ana Maria Dragut a început să joace handbal la Școala nr. 2 din Darabani, cu profesorul Valentin Dascălu. Din clasa a VIII-a a fost înscrisă printre sportivii Liceului cu Program Sport...