Incident într-un spital din Botoșani, după o postare pe Facebook! ”Merg gândaci prin saloane!” / ”Este un eveniment regretabil!”

Imagini din interiorul unei secții a Spitalului Județean Mavromati din Botoșani au ajuns pe rețelele sociale, stârnind indignarea multor cetățeni. Lucrurile s-au complicat și mai mult în momentul în care la spital a ajuns soțul femeii revoltate.

O mamă internată cu copilul la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati din Botoșani a filmat, și apoi a făcut publice imaginile din saloanele unității medicale.

”Se poate vedea cum merg gândaci prin saloane, mizeria, rupt parcă dintr-un film de groază. Dacă vă uitați mai bine se poate vedea și cum intră curentul pe la geam. Venim în spital să ne tratăm copiii și iei alte boli și ne mai mirăm și de ce! Unde este ministerul Sănătății?”, a scris pe rețelele sociale mama revoltată.


 

A fost nevoie de intervenția Poliției

Situația a ajuns și în atenția managerului Spitalului Mavromati. Monica Adăscăliței a explicat situația motivând că, săptămâna trecută, a fost efectuată deratizare în clădirile Secției de Pediatrie, care sunt destul de vechi, în acest sens existând demersuri pentru un nou spital.

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență Mavromati, în urma apariției imaginilor din interiorul secției de Pediatrie, mama nemulțumită a fost mutată în alt salon.

Lucrurile s-au complicat, însă, și mai mult în momentul în care la spital a ajuns soțul femeii. Personalul medical a solicitat sprijinul Poliției în momentul în care bărbatul a devenit recalcitrant. În urma incidentului, mama a decis să părăsească unitatea medicală, împreună cu copilul.

”Ulterior a venit soțul, care a avut un comportament neadecvat față de medicul de gardă, solicitandu-se ajutorul agenților de poliție. Mama a plecat acasa cu copilul pe bază de semnatură. E un eveniment regretabil”, a precizat medicul Monica Adăscăliței.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...