ÎMPREUNĂ pentru o viață: Călin are nevoie de ajutor pentru a învinge boala cumplită!

Lucra la crearea unei mâini bionice la imprimanta 3D, dar munca lui s-a oprit brusc. Este elev la Liceul Pedagogic din Botoșani și, la vârsta la care adolescenții își construiesc un viitor, el luptă pentru viață. Călin vine de pe malul celălalt al Prutului, din Costești, iar colegii spun despre el că este un băiat vesel blând, inteligent și amabil. Acum, Călin are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!

ÎMPREUNĂ pentru o viață: Călin are nevoie de ajutor pentru a învinge boala cumplită!

Călin Ciorici este din Costești, de pe malul celălalt al Prutului, și este elev în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic din Botoșani. Colegii de clasă și cei din internat spun că este un copil inteligent, vesel, blând, prietenos și amabil, care nu caută niciodată cearta și care ține la visele sale atât de mult, încât deseori uită să vorbească despre ele. Un asemenea vis, de dată recentă, era crearea unei mâini bionice la imprimanta 3D, proiect pentru care se documenta intens și pe care îl vor duce la capăt, de acum încolo, colegii săi.

"De Bunavestire, prietenul nostru basarabean a împlinit 19 ani și putem spune că, în acești 19 ani, el a crescut mai frumos ca 19 feți-frumoși în 19 vieți fantastice. În intriga filelor din poveste ale lui Călin și-a băgat însă coada un balaur hain și neînduplecat. Parșiva dihanie se numește în limbaj științific limfom Hodgkin, varianta scleroză nodulară (LHSN)", scriu colegii lui Călin.

Pentru a-l ajuta pe Călin să învingă boala, colegii de clasă au inițiat o colectă de ajutoare financiare. Tratamentul va fi unul costisitor și de durată, iar veniturile părinților lui Călin nu vor putea să-l acopere. Orice sprijin bănesc este, de aceea, binevenit. 

Puteți, de asemeni, depune orice sumă în contul lui Călin la BC „Moldova Agroindbank”, cod IBAN:

MD10AG000000022592788091

Donații pot fi făcute și aici

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
3

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
258

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
229

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...