Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri în ultimele 24 de ore la Botoșani

Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri în ultimele 24 de ore la Botoșani

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) anunță, astăzi, un nou bilanț al infectărilor cu coronavirus în România.

Conform acestuia, la Botoșani au fost confirmate 14 noi cazuri în ultimele 24 de ore ceea ce duce numărul total al cazurilor înregistrate în județ din momentul startului epidemiei la 1734 cazuri.

La raportarea anterioară, din 3 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 134.065 de  cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID-19).

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate  2.064 de cazuri noi de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

La Terapie Intensivă se află internate 583 de persoane în stare gravă.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 533 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 4.947 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
293

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
437

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
569

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...