Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu: Există diferenţe „fundamentale” între raportare şi datele reale privind decesele COVID

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu: Există diferenţe „fundamentale” între raportare şi datele reale privind decesele COVID

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că ar exista neconcordanțe privind numărul de morți cu COVID-19 raportat de autorități în bilanțurile zilnice de la ora 13:00.

În cadrul unei declarații de presă, Vlad Voiculescu a explicat astăzi la amiază că ar exista diferențe între numărul real de decese Covid-19 și cel raportat de autorități.

„O să îl rog pe dl ministru interimar, care ocupă funcția de prim-ministru, să revadă metodologia făcută în guvernarea partidului domniei sale cu privire la raportarea deceselor din spitale COVID. Nu aș vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reușit să documentăm. Investigația pe care am început-o arată diferențe fundamentale între ceea ce se raportează și datele reale”, a afirmat Vlad Voiculescu, în declarația de presă susținută astăzi.

Întrebat ce a vrut să zică mai exact cu această declarație, fostul ministru a răspuns că „Există indicii că există diferențe între decesele raportate, mai puține decese. Vorbim despre o statistică și o metodologie care trebuie schimbată”.

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare