Fetiţa din Botoșani cu suspiciune de accident vascular cerebral se află în continuare în stare critică

Fetiţa din Botoșani cu suspiciune de accident vascular cerebral se află în continuare în stare critică

Fetiţa, în vârstă de 11 ani, din judeţul Botoşani, care a fost transferată, marţi dimineaţă, cu elicopterul SMURD la Iaşi cu suspiciune de accident vascular cerebral, se află în continuare în stare critică la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi.

Medicii spun că încă nu s-a confirmat dacă a fost vorba despre un accident vascular cerebral, fiind nevoie mai întâi să fie stabilizată, scrie ziaruldeiași.ro.

„Fetiţa este în continuare în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, în stare critică. Investigaţiile necesare pentru a vedea dacă se confirmă suspiciunea sunt programate astăzi (n.red. miercuri), deoarece necesită stabilizare”, a precizat dr. Tamara Roşu, medic şef UPU de la Spitalul de Copii „Sf. Maria”.

Fetiţa a ajuns la o unitate medicală din Botoşani în cursul nopţii de luni, deoarece avea stări convulsive. Medicii au ridicat suspiciunea de accident vascular cerebral şi a fost solicitat transferul la Spitalul de Copii „Sf. Maria” pentru continuarea investigaţiilor. Medicii ieşeni spun că fetiţa se află în evidenţele Clinicii de Oncologie din anul 2021, fiind diagnosticată cu afecţiuni oncologice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
11

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
31

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
54

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...