DSP: zeci de botoșăneni diagnosticați cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore

DSP: zeci de botoșăneni diagnosticați cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore

Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, în ultimele 24 de ore au fost diagnosticați cu noul coronavirus încă 39 de botoșăneni, dintre care 16 fiind doar în municipiu.

Conform statisticii instituției, două unități administrativ-teritoriale din județ prezintă, duminică, incindențe de infectare cu Covid-19, mai mare decât 3 la mia de locuitori.

Este vorba despre comuna Dobârceni, unde se raportează 3,25 îmbolnăviri per mia de locuitori și comuna Lunca unde se raportează 3,23 îmbolnăviri per mia de locuitori.

Municipiul Botoșani prezintă un indice de 2,68, iar la nivel județean sunt înregistrate 1,24 cazuri per mia de locuitori. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

O proaspătă mamă are nevoie de sânge pentru a trece cu bine peste o situație critică

Vineri, 16 Aprilie 2021
479

O proaspătă mama are nevoie de sânge pentru a rezolva problemele medicale apărute imediat după nașterea fetiței sale, Ecaterina.Femeia nu se află în stare gravă îns...

Inițiativă minunată pentru prematurii aflați la Maternitatea din Botoșani: botoșei, căciulițe și caracatițe pentru micii luptători (FOTO)

Vineri, 16 Aprilie 2021
160

Patru femei din Botoșani au avut minunata idee de a croșeta diferite articole pentru prematurii internați la Maternitatea din Botoșani.Din proprie inițiativă, cele patru doamne au realizat c...

Florentina Denisa, copila rămasă orfană la doar 14 ani, are nevoie de ajutorul semenilor (FOTO)

Vineri, 16 Aprilie 2021
1553

Pentru Florentina Denisa, o fată  în vârstă de doar 14 ani din comuna Avrămeni, județul Botoșani, viața a însemnat un lung șir de necazuri și lacrimi, fără prea multe ...