DSP organizează maratoane de vaccinare în comunele din județul Botoșani

DSP organizează maratoane de vaccinare în comunele din județul Botoșani

Direcția de Sănătate Publică Botoșani prin Compartimentul de Asistență Medicală Comunitară în parteneriat cu Autoritățile Publice Locale derulează permanent acțiuni de informare, educare, conștientizare și mobilizare la vaccinare împotriva COVID19.

„Pentru a facilita accesul populației generale la vaccinare împotriva Covid-19, cu vaccin produs de Pfizer Biotech și cel produs de Johnson&Johnson, sunt demarate la nivelul unităților administrativ teritoriale campanii de identificare a persoanelor care doresc să se vaccineze și pentru care Direcția de Sănătate Publică Botoșani împreună cu asistentul medical comunitar și medicul de familie continuă organizarea maratoanelor de vaccinare în spații  precum  cămin cultural, sală de sport  sau cabinet medical”, a declarat directorul DSP, Monica Adăscăliței.

Au fost organizate, până în prezent, maratoane de vaccinare în comunele: Răchiți, Albești, Ungureni, Dângeni, Pomârla, Mihăileni, Mihai Eminescu, Corlăteni, Hlipiceni, Todireni, Trușesti, Coțușca, Păltiniș, Lunca.

În această săptămână, se vor derula maratoane de vaccinare în comunele: Avrămeni, George Enescu, Mihălășeni, Vârfu Câmpului.

 

Spune-ne opinia ta