DSP Botoșani face precizări cu privire la rapel. Unde se vor putea vaccina cetățenii care și-au făcut prima doză în cadrul maratoanelor?

DSP Botoșani face precizări cu privire la rapel. Unde se vor putea vaccina cetățenii care și-au făcut prima doză în cadrul maratoanelor?

Medicul Monica Adăscăliței, managerul Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani, face precizări cu privire la rapel.

Cetățenii care s-au imunizat cu prima doză a vaccinului anti Covid-19 în cadrul maratoanelor, care s-au organizat la Parcul de Agrement Cornișa sau la Uvertura Mall, vor face rapelul la unul din cele două centre deschise în municipiul reședință de județ, adică cel de la „Gheorghe Asachi” sau la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”.

„Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reunește experți la nivel european”, transmite oficialul din sănătate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
16

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
53

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
158

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...