Doliu în Sănătatea botoșăneană: Un asistent de la Urgențe a murit la doar 48 de ani!

A luptat cu toate puterile împotriva unei boli necruțătoare. În ciuda eforturilor depuse de medici și de familie, asistentul a plecat la cele veșnice lăsând în urmă lacrimi și regrete.

Doliu în Sănătatea botoșăneană: Un asistent de la Urgențe a murit la doar 48 de ani!

A fost un foarte bun profesionist, dar și un excelent coleg. A fost tată, soț, prieten. Unul dintre cei mai buni asistenți din sistemul de Urgență al Spitalului Județean Mavromati.

Valentin Mihalache s-a stins la doar 48 de ani. Colectivul medical este înmărmurit de durere, iar cuvintele vorbesc în special despre calitatea excepțională de om și de profesionist.

”Sunt momente triste, descurajante pentru întreg colectivul de cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență Botoșani. Un om, un soț și un tată iubitor, un excelent coleg, un profesionist și un mentor pentru colegii mai tineri ne-a părăsit în urma unei boli necruțătoare. Deși a luptat cu această boală, din păcate, a fost învins. Colectivul medical din Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean este mai sărac, iar plecarea lui Valentin Mihalache lasă un gol imens în inimile tuturor. Un om, un profesionist care și-a pus cunoștințele și multă dăruire în slujba semenilor lui. Suntem alături de familia îndurerată și dorim ca Dumnezeu să mângâie familia îndoliată”, a transmis în această dimineață Ioan Asaftei, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Mavromati din Botoșani.

Conducerea UPU SMURD Botoșani a transmis, de asemenea, un mesaj de condoleanțe, dar și de regrete pentru dispariția unui om de o calitate rară.

”Se spune că speranța moare ultima. Am sperat până în ultima clipă că vei fi bine. ASTĂZI A MURIT! Serviciul UPU SMURD este mai sărac. Fără un om de nădejde, fără un coleg desăvârșit, fără un prieten. A rămas cu un gol imens care din păcate niciodată nu va putea fi umplut. Mai cred că Bunul Dumnezeu are nevoie și de oameni buni alături și pentru asta eșți tu acolo. Până când ne vom revedea să-ți fie sufletul în lumină, pace și liniște. Valentin Mihalache, OM din familia UPU SMURD Botoșani. Doamne, ajută și ne miluiește pe noi toți”, a scris și medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU SMURD Botoșani.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
131

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
158

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
240

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...