Doi candidaţi pentru postul de director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. Cine a câştigat!

Doi candidaţi pentru postul de director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. Cine a câştigat!

Ministerul Sănătăţii a organizat de curând concurs pentru ocuparea postului de director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani, pentru care s-au înscris doi candidaţi.

Este vorba de medicul Liliana Mateciuc, care a condus până acum Serviciul, şi de Paul Gheorghe Hriţcu, economist în cadrul instituţiei.

În urma evaluării dosarelor, a susţinerii probei scrise, a interviului şi a prezentării proiectului de management, Liliana Mateciuc a fost reconfirmată în funcţia de manager al SJA, cu media 8,25, obţinând cu şase sutimi mai mult decât contracandidatul său.

Medicul Liliana Mateciuc a obţinut astfel un nou mandat pentru patru ani la conducerea SJA Botoşani.

În ultimele două decenii, Liliana Mateciuc a fost o prezenţă constantă în conducerea SJA Botoşani. În perioada 1999-2007 a deţinut funcţia de manager general, după care, odată cu pierderea mandatului în favoarea medicului Nicuşor Curteanu a trecut în tabăra sindicală, devenind liderul angajaţilor de la Ambulanţă. Începând cu octombrie 2010 a fost director medical în cadrul instituţiei, iar din 2011 deţine funcţia de director.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
481

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
202

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
154

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...