Coronavirus în România: Pacientul cu numărul şapte

Coronavirus în România: Pacientul cu numărul şapte

Un nou caz de coronavirus în România. O tânără din Timișoara a fost depistată pozitiv cu COVID-19, informează Grupul de Comunicare Strategică. Tânăra este colegă de clasa a pacientului de 16 ani care a fost diagnosticat, miercuri, infectat cu coronavirus, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Tânăra a fost transferată la spitalul Victor Babeș din Timișoara. Celelalte 25 de persoane care au intrat în contact cu tânărul de 16 ani, au fost depistate negativ. Persoanele vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, conform măsurilor dispuse anterior.

Tânăra din Timisoara este al zecelea român infectat cu COVID-19 in ultima saptamana, dupa cei confirmati in tara - sase, in Japonia - doi pasageri de pe nava Diamond Princess, care s-au vindecat intre timp, si unul in Lombardia, Italia. 

Rezidentul din Lombardia este al treilea cetățean român din diaspora infectat cu coronavirus. Primii doi au fost cei de pe  nava Princess Diamond, care a acostat in apele Japoniei, si care urmează să revină în țară.

Celelalte trei cazuri din cele 6 sunt în continuare infectate. Este vorba de bărbatul de 45 de ani din Maramureș, internat la un spital din Cluj, adolescentul de 16 ani din Timișoara, internat la un spital din orașul de pe Bega, și bărbatul de 71 de ani din Suceava, internat la un spital din Iași. Despre ultimii doi s-a aflat miercuri, 4 martie, când autoritățile române au anunțat, în decurs de o oră, cele două cazuri de infectare cu coronavirus.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
2

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
447

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
138

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...