Copilul de 3 ani aruncat de mama sa de la etajul unui hotel din Botoșani, transferat la alt spital. Care este starea micuțului

După ce a fost salvată de pompieri, femeia a susţinut că nu a vrut să le facă nimic rău copiilor. Ea îi trimisese soţului un mesaj la finalul căruia i-a spus ”Adio”.

Copilul de 3 ani aruncat de mama sa de la etajul unui hotel din Botoșani, transferat la alt spital. Care este starea micuțului

Gabriel, copilul în vârstă de trei ani care a trecut prin chinuri groaznice după ce mama sa l-a aruncat de la etajul unui hotel din municipiul Botoșani, a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgente pentru Copii “Sf. Maria” din Iaşi.

“Copilul se află la terapie intensivă, este supravegheat multidisciplinar. Starea lui este în continuare una critică”, a declarat pentru bzi.ro dr. Solange Tamara Roşu, medic şef UPU, spitalul “Sf. Maria”

Amintim că în data de 20 august 2023, o tânăra de 23 de ani s-a aruncat de la fereastra unui hotel din Botoșani împreună cu cei doi copii, în vârstă de doi, respectiv trei ani, apoi a amenințat că se va sinucide. Cel mic a murit, iar cel mare este a fost dus în stare critică la Spitalul Clinic „Prof. Nicolae Oblu” din Iași.

După ce a fost salvată de pompieri, femeia a susţinut că nu a vrut să le facă nimic rău copiilor. Ea îi trimisese soţului un mesaj la finalul căruia i-a spus ”Adio”. La faţa locului s-a deplasat un negociator, care a purtat discuţii cu femeia, aceasta fiind coborâtă în siguranţă si transportată la spital, sub supravegherea poliţiştilor, pentru investigaţii medicale.

Tatăl copiilor nu își poate explica gestul soției sale

La aflarea veștii, tatăl copiilor a intrat într-o stare de șoc și a fost îngenuncheat de durere. Acesta a dezvăluit că, în urmă cu doar câteva minute înainte de a se arunca de la balcon, soția sa i-a dat un mesaj în care scria „Adio!”. Cu toate acestea, el nu ar fi bănuit că femeia va recurge la un astfel de gest.

„Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare. Și au rămas baloanele sigilate. Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un „adio”, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest ”, a declarat tatăl copiilor.

Femeia a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoşani, apoi a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile sub acuzaţia de violenţă în familie sub forma de omor şi violenţă în familie sub forma de tentativă de omor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
750

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...