Copil ajuns la spital din cauza unei jucării!

Copil ajuns la spital din cauza unei jucării!

Un copil în vârstă de doi ani, din municipiul Botoșani, a fost la un pas să se sufoce după ce a băgat o jucărie în gură.

Mama a observat că micuțul se sufocă și a sunat la 112. Pentru a ajunge cât mai repede la spital, părinții nu au mai așteptat să ajungă ambulanța și au dus ei copilul. Din fericire, cadrele medicale au reușit să îi scoată jucăria care rămăsese blocată, iar copilul a mai fost reținut în spital pentru observație. 

„Pacientul avea jucăria blocată în gât şi exista pericolul să o absoarbă şi mai mult şi să îi blocheze esofagul şi să împiedice respiraţia. Deja avea dificultăţi în respiraţie. Din fericire, jucăria era destul de aproape de cavitatea bucală, astfel că a putut fi extrasă repede”, a precizat un asistent din cadrul Secţiei de Pediatrie Botoşani. 

Medicii pediatri se confruntă periodic cu astfel de cazuri, când copii de vârste mici ajung la spital după ce își introduc obiecte în nas sau în gură.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
498

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
202

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
156

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...