Concurs pentru ocuparea a două posturi vacante în cadrul Serviciului de Ambulanță

Concurs pentru ocuparea a două posturi vacante în cadrul Serviciului de Ambulanță

Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) din Botoșani organizează concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical generalist și a unuia de șofer pe autosanitară, în cadrul substației din Săveni, se arată pe site-ul instituției.

Contractul dintâi va fi încheiat pe perioadă determinată, expirând pe 30 aprilie 2022, iar angajarea șoferului este pe perioadă nedeterminată.

Conform documentelor publicate, în cazul postului de șofer, condițiile de înscriere sunt absolvirea liceului, deținerea permisului de conducere pentru categoriile B și C de minimum șase ani, precum și o recomandare din partea ultimilor angajatori. Referitor la recrutarea asistentului, prioritate vor avea candidații cu cele mai mari note de absolvire a Școlii Sanitare.

Înscrierea pentru postul de asistent se face pe bază de dosar, până pe 6 iulie, la ora 14:00. Candidații selectați vor fi intervievați telefonic pe 9 iulie.

Concursul pentru postul de șofer va avea loc în două etape: probă scrisă, susținută pe 21 iulie, de la ora 9:00, și interviu, programat cinci ore mai târziu. Dosarele de înscriere se pot depune până pe 13 iulie a.c., la ora 14:00.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe site-ul SJA Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta