Concurs la Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani pentru ocuparea unui post de medic specialist medicină de familie

Concurs la Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani pentru ocuparea unui post de medic specialist medicină de familie

Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani organizează concurs pentru ocuparea unui post de medic specialist medicină de familie pe perioadă nedeterminată, în cadrul Compartimentului asistență medicală de urgență și transport medical asistat Botoșani.

Potrivit conducerii unităţii, concursul se va desfășura la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Botoșani, Str.Marchian nr.91 Botoșani. la data de 18 noiembrie 2021.

"Anunțul detaliat  a fost publicat în revista Viața Medicală din data de 22 octombrie 2021, este afișat la sediul SAJ Botoșani din Str. Marchian nr. 91 Botoșani și pe site-ul www.ambulantabt.ro.", a precizat medicul Bogdan Ursu, managerul SJA Botoşani.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul instituției din str. Marchian nr.91, din Municipiul Botoșani, până la data de 5 noiembrie 2021. Taxa de concurs în valoare de 150 lei va fi depusă la casieria instituției.

Relații suplimentare la telefon 0231-535522 sau la sediul instituției.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
74

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
84

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
88

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...