Concurs început cu stângul pentru șefia Unității de Primiri Urgențe

Concurs început cu stângul pentru șefia Unității de Primiri Urgențe

Concursul organizat pentru ocuparea funcției de coordonator al Unității de Primiri Urgențe (UPU) - SMURD, din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, suferă amânări. Cele două candidaturi depuse au fost anulate, din cauza incompletitudinii dosarelor de înscriere.

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul instituției, s-a stabilit un termen de cinci zile pentru refacerea dosarelor. Surse sanitare afirmă că au optat pentru postul de conducere actualul manager al UPU, medicul Ramona Guraliuc, și medicul Daniela Babei. Candidatele au fost respinse, deoarece nu au depus toate documentele solicitate. Uneia îi lipsește certificatul de medic în specialitatea medicină de urgență/Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), iar celeilalte îi lipsește certificatul privind starea de sănătate.

„În cazul neprezentării documentelor solicitate, în termen de cinci zile lucrătoare de la afișare – se vor aplica prevederile art. 2 din Decizia Managerului Spitalului Județean de Urgență ”Mavromati” Botoșani nr. 1282/07.10.2021, care precizează: pentru dosarele respinse, incomplete (dacă este cazul) se stabilește un termen de cinci zile lucrătoare pentru completarea lor, ulterior expirării acestui termen nu se admit completările dosarului, iar dosarele necomplete se resping”, se arată în anunțul publicat pe site-ul Spitalului Județean.

În plus, au mai fost scoase la concurs funcțiile de medic-șef pentru secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă, Psihiatrie IV Acuți și Neonatologie. Candidatul pentru postul dintâi a fost respins, deoarece nu îndeplinește condiția de vechime în muncă.

 

Spune-ne opinia ta