Campanie pentru donare de sânge, cu premii de la autorități

Campanie pentru donare de sânge, cu premii de la autorități

Consiliul Județean Botoșani sprijină campania de donare de sânge organizată de Programul Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020 care se alătură și în acest an celorlalte programe de cooperare finanțate de Uniunea Europeană, în cadrul unui eveniment devenit tradițional, Ziua Cooperării Europene.

”Europa pentru TINE! Tu pentru VIAȚĂ! Fii DONATOR!” este sloganul campaniei care se va derula simultan în Ucraina și în România, în perioada 18 – 20 septembrie 2019, în centrele de transfuzie din toate capitalele regionale, Tulcea, Botoșani, Suceava, Baia Mare, Satu Mare (România), Cernăuți, Ivano-Frankivsk, Uzhorod, Odessa (Ucraina). 

În perioada de campanie, programul a pregătit surprize pentru donatori, iar la final, prin tragere la sorți, va acorda premiul cel mare, câte o bicicletă MTB pentru fiecare locație. Extragerea câștigătorilor se va transmite live, pe pagina de Facebook a Programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020, pe 26 septembrie 2019.

Atragerea unui număr cât mai mare de donatori va face ca demersurile programului, ale partenerilor săi, dar și implicarea locuitorilor din cele două țări să contribuie cu adevărat la salvarea semenilor noștri. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
129

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
145

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
31

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...