Blitzkrieg la Spitalul Județean! Angajații din secţiile Spitalului Judeţean au intrat în “priză” după vestea că o echipă a Ministrul Sănătăţii este în control!

Blitzkrieg la Spitalul Județean! Angajații din secţiile Spitalului Judeţean au intrat în “priză” după vestea că o echipă a Ministrul Sănătăţii este în control!

Luni după-amiază o echipă de la Ministrul Sănătăţii a descins la cea mai mare unitate sanitară cu paturi din Moldova.

Pe holurile Spitalului Judeţean de Urgenţă şi-au făcut apariţia, luni după-amiază, câţiva reprezentanţi ai Ministerului, aflaţi într-o acțiune care părea a fi un control neanuţat.

După ce au mers pe holurile unităţii sanitare, unul din ei a cerut să discute cu directorul de îngrijiri al spitalului.

Vestea “controlului” inopinat a ajuns cu viteză pe toate secţiile Spitalului Judeţean, angajaţii intrând în alertă maximă, pentru că nimeni nu ştia dacă e vorba de un control sau nu, și ce verifică cei veniţi de la Bucureşti.

Cel mai probabil vom afla exact dacă a fost un control, sau doar o vizită informală, abia zilele viitoare.  

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
34

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
19

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
39

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...