Bărbat ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident în gospodărie

Bărbat ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident în gospodărie

Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din comuna Bălușeni, a ajuns în stare critică la Reanimare, după un accident groaznic în gospodărie.

Acesta a ajuns în comă la spital, după ce lama unui flex i s-a înfipt aproape de gât, atingând vene importante. Nenorocirea a avut loc când bărbatul a încercat să taie o bucată de scândură cu un flex cu pânză pentru lemn.

Lama flexului a dat peste un cui, iar flexul a ricoșat și bărbatul s-a trezit cu lama uneltei înfiptă în piept. Bărbatul a căzut la pământ și a început imediat să sângereze puternic.

Un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) a ajuns în scurt timp la fața locului și l-a transportat pe acesta la spital în șoc hemoragic cu tot cu lama flexului în corp. Aceasta a fost scoasă la Urgențe, unde medicii au putut apoi opri sângerarea și imediat a fost dus în sala de operații. Acum bărbatul este internat la Reanimare, în stare stabilă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
38

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
247

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
180

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...