Angajări la Spitalul Județean „Mavromati”

Angajări la Spitalul Județean „Mavromati”

Conducerea Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a scos la concurs 10 posturi, pentru ocuparea mai multor funcții pe Secțiile din municipiul reședință de județ, din Săveni și Darabani, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul unității spitalicești.

Astfel, pentru Compartimentul de Pediatrie de la Darabani a fost scos la concurs un post de asistent medical debutant, cu concurs pe data de 9 februarie.

Pentru Secția de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă se caută infirmier debutant, iar la Spitalul Județean de Urgență (SJU) „Mavromati” din Botoșani sunt vacante două posturi de brancardier.

La Chirurgie Generală au fost scoase pentru ocupare prins concurs trei posturi de infirmier debutant.

La Săveni, pentru Medicină Internă, sunt disponibile două posturi de asistent medical debutant, iar la Compartimentul Spălătorie, Biroul Administrativ, serviciul ATA, este disponibil un post de spălătoreasă.

„Dosarele de concurs vor fi depuse la Registratura din cadrul Spitalului Județean de Urgență din strada Marchian, până la data de 1 februarie, ora 15:30”, se mai arată în comunicat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Intervenție chirurgicală ortopedică în premieră la Spitalul Județean din Suceava

Vineri, 20 Mai 2022
388

O echipă de medici ai secției de Ortopedie a efectuat, joi, o intervenție de reconstrucție acetabulară a hemibazinului stâng folosind alogrefe osoase structurale și morcelate, provenite de...

Reacția unui tânăr medic ajuns la Botoșani: „Surprinzător pentru mine. Pacienții vin deja în stadiul complicațiilor cronice” (video)

Vineri, 20 Mai 2022
1132

Simona Sava este unul dintre tinerii medici specialiști, care au ocupat un post prin concurs la Spitalul Județean „Mavromati”, din Botoșani. Aceasta profesează la Botoșani d...

Iulian Rotariu se menține pe primele locuri la ultramaratonul The Track Namibia

Vineri, 20 Mai 2022
167

Iulian Rotariu se menține pe locul 2 și după a doua cursă din cele nouă ale ultramaratonului The Track Namibia. A terminat cei 70 de kilometri în 7 ore și 33 de minute, cu nouă minute mai...