Alți 9 botoșăneni răpuși de Covid-19, în ultimele 24 de ore

Alți 9 botoșăneni răpuși de Covid-19, în ultimele 24 de ore

9 botoșăneni au decedat din cauza Covid în ultimele 24 de ore, după cum anunță Direcția de Sănătate Publică Botoșani.

Cinci dintre decese au fost raportate pentru data de 8 octombrie, alte patru decese în dimineaţa zilei de 9, iar patru dintre decese au avut loc în dimineața zilei de 8 octombrie. Pacienții sunt cu vârste între 53 și 93 de ani.

Este vorba despre doi bărbaţi, de 54 şi 55 de ani, din Rădăuţi Prut şi Botoşani, o femeie de 76 de ani, un bărbat de 70 de ani, din Botoşani, dar şi o femeie de 93 de ani, din Copălău.

Aceşti au decedat în seara zilei de 8 octombrie, fiind diagnosticaţi cu insuficienţă cardiacă, tumoră, obezitate, hipertensiune arterială sau bronhopneumonie.

Alţi patru au decedat în dimineaţa zilei de 9 octombrie. Este vorba despre o femeie de 75 de ani, cu diabet zaharat, o femeie de 80 de ani din Blăndeşti, cu anenmie şi diabet, şi alte două femei, de 71 şi 80 de ani, din Hăneşti şi Rădăuţi Prut.

Toți cei 9 sufereau și de alte boli și nu erau vaccinați. Sâmbătă au fost raportate 154 de noi cazuri de coronavirus.

Dintre cei decedaţi, doar o persoană a ajuns pe secţia de tetrapie intensivă Covid. Una a murit în Urgenţe, alta la domiciliu, iar restul pe secţii de suport covid, pentru că nu mai aveau loc la reanimare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
278

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
317

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
197

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...