A doua tranșă de vaccin antigripal a ajuns la Botoșani

A doua tranșă de vaccin antigripal a ajuns la Botoșani

În cursul zilei de marți (n.r. 26 octombrie) a ajuns a doua tranșă de ser antigripal, adică 3.370 de doze, cu care se pot imuniza împotriva gripei persoanele de vârsta a treia și personalul medical, transmite Monica Adăscăliței, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani.

Potrivit acesteia, săptămâna trecută au ajuns la Botoșani 5.060 de doze, pentru copiii cu vârste cuprinse între șase luni și 18 ani.

„Azi au fost recepționate de către Direcția de Sănătate Publică 3.370 de doze de ser VaxiGrip Tetra, pentru persoanele de vârsta a treia și pentru personalul medical. Aceste doze vor fi distribuite către medicii de familie pentru administrare”, a afirmat managerul DSP.

A treia tranșă va fi de 11.795 de doze, care vor veni pe 3 noiembrie la sediul Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
268

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
699

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
640

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...