Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală.

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea nu-mi joacă feste. Singura care joacă feste, însă, este actuala președintă a CJ, care nu știe la ce mijloace să mai apeleze pentru a submina tranziția mea către funcția pe care urmează să o preiau. Intenția de a crea un context negativ în jurul preluării noului mandat este evidentă.

Mi s-au răstălmăcit cuvintele, s-a exagerat o situație, fără a se oferi contextul, în speranța că voi fi “demascat” și li se va arăta botoșănenilor ce spân sunt eu de fapt. O tactică puerilă, care îmi arată încă o dată că orgoliul personal este pe primul loc, nu interesele botoșănenilor.

Întotdeauna am valorificat potențialul femeilor și le-am susținut activ în echipa mea. Multe dintre colegele mele ocupă poziții cheie, pentru că sunt de o inteligență și o forță incredibile. Pe listele mele de candidați eligibili la Parlamentul României se află două doamne remarcabile, Ionela Aiftincă și Luciana Buliga. De asemenea, o altă doamnă pentru care am un respect deosebit, Sînziana Secrieru, ocupă funcția de președinte al Organizației Municipale PNL Botoșani. Organizația de Tineret PNL este condusă, și ea, de o domnișoară extrem de dedicată, Raluca Boghian. Și lista femeilor cu care voi colabora în interesul județului va continua, pentru că întotdeauna femeile au făcut diferența, prin creativitatea și empatia lor.

Așadar, nu, nu pot rămâne tăcut în fața unei asemenea acuzații, pentru că nu mă identific cu acest tipar și nici nu voi lăsa ca aceste gesturi să umbrească parcursul și progresul nostru.

Mergem înainte, la fel de hotărât!

(Comunicat Valeriu Iftime)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...