Unicat. Primarul din județ care a unit toate partidele pentru a-l susține

Unicat. Primarul din județ care a unit toate partidele pentru a-l susține

Două bannere, în comuna Suharău, județul Botoșani. Ambele diferite, de la partide diferite. În care același candidat recomandă șefi de Consiliu Județean diferiți. Și un singur candidat. Dumitru Chelaru.

Niciun alt candidat, de la niciun alt partid nu și-a mai depus candidatura pentru funcția de primar. A, da. Cu excepția Pro România. La Suharău, primarul în funcție, Marcel Chelaru a spânzurat prin comună atât bannere PNL cât și PSD. Pe toate apare el ca și candidat susținut de cele două partide.

Interesant este că , la rându-i recomandă la șefia CJ atât candidatul PNL cât și pe cel PSD. Din discuția cu ineditul, unicul primar de felul lui, am aflat tot ce trebuia știut. Spre exemplu, poate, și altor edili de prin România dodoloață. Sau ce a mai rămas din ea. După ciopârțirea pe zone de interes.

„Întotdeauna am candidat independent. Da, sunt acum susținut și de PSD și de PNL și chiar și de alte partide. De fapt, la mine nu și-a mai depus candidatură de primar decât Pro România. Unele partide mă susțin asumat, altele… probabil prin nedepunerea de candidaturi… nu știu, o să mai discut. În schimb, pentru Consiliul Local 10 partide au depus liste. Putem spune și cum ziceți dvs, că recomand la CJ și PSD și PNL. Dar discuția trebuie să plece de la independența mea. Mi se pare normal ca un candidat susținut de anumite partide să răspundă cu aceași monedă. Acum vă spun ce să înțeleagă cetățenii din bannere. Știți la fel de bine ca și mine că sunt oameni care indiferent ce le-ai spune nu votează PSD și sunt oameni care indiferent ce le-ai spune nu votează PNL. La Suharău este posibilitatea creării unei majorități, în așa fel încât să putem dezvolta comuna nu să stăm blocați în Consiliul Local. Eu încerc să fac administrație nu politică”, a spus primarul Marcel Chelaru, pentru Curierul Regional.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
25

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
44

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
157

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...