Un primar de comună vrea altă Primărie

Un primar de comună vrea altă Primărie

Primarul comunei Conceşti, Costel Nazare, și-a anunțat candidatura pentru Primăria orașului Darabani, în cadrul alegerilor locale din vara anului viitor.

„O parte dintre problemele comunei Conceşti au fost  rezolvate,am avut proiecte care au trecut , 95% din comună are apă, avem şi asfalt, după ce vom definitiva şi următoarele proiecte din comună, intenţionez că la mandatul viitor să candidez în funcţia de primar în oraşul Darabani”

, a declarat primarul din Concești.

Nazare locuiește în Darabani, legătura dintre acesta și comuna Concești survenind pe fondul unor afaceri pe care le deține și se dezvoltă în zonă. Cel mai probabil, luând în considerare că Dăncilă a inclus în program o vizită la Concești, când fostul premier a venit în județ, Nazăre va candida din rândul social-democraților.

De cealaltă parte, pentru edilitarea orașului Darabani, liberalii l-au propus pe Alin Gârbaci, actual viceprimar al unității administrativ-teritoriale.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
228

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
104

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
115

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...