Un om de afaceri a aderat la PNL Botoșani! „Cu toate că decizia nu a fost confortabilă...”

Valeriu Iftime, actualul președinte al organizației PNL Botoșani, a îndemnat oamenii de afaceri să adere la partide politice dacă vor o schimbare.

Un om de afaceri a aderat la PNL Botoșani! „Cu toate că decizia nu a fost confortabilă...”

După ce zilele trecute Maxim Maricel, membru al Partidului Național Liberal (PNL) din Botoșani, a anunțat faptul că părăsește formațiunea politică și aderă la un alt partid, luni după-amiază un cunoscut om de afaceri a anunțat că se alătură PNL-ului.

Cristian Alexuc este omul de afaceri din județul Botoșani, care a făcut marele anunț. Antreprenorul a anunțat pe pagina sa de Facebook că s-a alăturat Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani. Cristian Alexuc este patronul grupului de firme Aquaterm.

Antreprenorul a mai făcut parte din Partidul Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor din România.

Redăm mai jos mesajul omului de afaceri Cristian Alexuc.

„Dragi prieteni și urmăritori,

Vă împărtășesc o hotărâre importantă pe care am luat-o recent în viața mea politică, motivat de dorința de a contribui la construirea unei Românii mai bune.

După o perioadă de reflecție profundă asupra parcursului meu antreprenorial, m-am retras din Partidul Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor din România. Cu toate că decizia nu a fost confortabilă, sunt convins că mă îndrept în direcția potrivită.

Fac parte dintre oamenii care promovează inițiativele antreprenoriale și inovația în domeniul guvernării, de aceea m-am alăturat Partidului Național Liberal – filiala din Botoșani. Organizația este orientată spre valori precum libertatea, progresul și responsabilitatea individului, o ideologie cu care sunt în totalitate compatibil. Cei 27 de ani de experiență antreprenorială și viziunea personală sunt aporturile cu care ader la misiunea PNL de a instaura o guvernare mai eficientă și mai transparentă.

Sunt entuziasmat să încep o nouă etapă politică și le mulțumesc celor care m-au încurajat să fac acest pas. Aleg să mă implic activ în proiectele benefice comunității din Botoșani și cetățenilor din întreaga țară, aleg să particip la dezvoltarea sustenabilă și reziliența economică, aleg să îmi pun priceperea în slujba societății.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea continuă și încrederea acordată! Doar împreună putem face o diferență pozitivă și putem clădi un viitor mai bun pentru toți!

Cu cele mai bune gânduri,

Florin Cristian Alexuc”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
102

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
120

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1002

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...